Playful Office Interior Fit for Childrens Toy Company


transforming-colorful-office-interior-furniture

Once a gigantic warehouse, this vast interior is now home to the headquarters of the Disney Store designed by Clive Wilkinson. Perhaps the most playful and interactive part of the design is the meeting space shown above. Inspired by toy building blocks as well as the exterior brick of the building, the walls can be deconstructed and turned into seating.

playful-office-interior-disney-headquarters-a

This divider-and-storage honeycomb wall forms a visual barrier, space-shaping wall and essential enclosure for a second and smaller conference area. Like the first, this space is largely open to the vast spaces of the rest of the complex – visible to workers in the high-ceiling office areas above.

colorful-fun-office-interior-design

You Might Also Like
Supporters

Get the free daily Dornob newsletter