1

In Hiroshi Kuno‘s design Brother’s House, he wanted to emulate nature in a way. Nature simply exists without pretense, without an expectation of what you will do on or with a particular place.

2

7

So it is with Brother’s House, a simple two-story home with curved partitions separating the interior volumes. From the outside, it looks like a white cube with two transparent sides.

6

Although two stories high, the home’s volume is undivided by a central floor/ceiling, creating a light-filled space that is unhindered by the expected chambers and divisions.

5

Likewise, the two curving interior partitions do not prescribe a specific program for each section of the home. The spaces can change functionality as needed throughout the day.

8

3

Single bare light bulbs enhance the feeling of austerity and the absence of pre-programmed functions. Voluminous fabric shades allow for the windows to be covered, protecting the residents’ privacy.

4

The sweeping white partitions, light timber, and enormous windows create an even greater sense of space and connect the residents to their gorgeous natural surroundings.